Νέα

Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μεγάλη νίκη στο Survivor All Star

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Ο γνωστός επιχειρηματίας κέρδισε το μεγάλο έπαθλο για δεύτερη φορά, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την οικογένειά του να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι για τη νίκη του.

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, ενώ όταν ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε, δεν σταμάτησε να χορεύει και να πανηγυρίζει στη γειτονιά του, στο Περιστέρι.

Το πρωί της Τετάρτης 12/7, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω, μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Δες την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Κατσούλης:

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com