Νέα

Mεγάλη αμηχανία μεταξύ Κατερίνας Λιόλιου και Αντώνη Ρέμου

Το βράδυ της Παρασκευής (27/10) η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στο live του Fame Story τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες της με το κοινό να την αποθεώνει ζωντανά, όπως και στο twitter (δείτε εδώ τα σχόλια).

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο πλατό και τότε ήταν, που πήρε τον λόγο, ανέτρεξε στο παρελθόν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σχετικά άβολη συζήτηση ανάμεσα στην Κατερίνα Λιόλου και στον Αντώνη Ρέμο.

Ο Πυσιαστής λοιπόν, τόνισε στον Ρέμο, πως όταν η Λιόλιου είχε ξεκινήσει από το Τhe -Voice και εκείνος ήταν κριτής, της είχε πει, πως η φωνή της θέλει πολλή δουλειά ακόμα, το 2014.

Η αμηχανία ανάμεσα σε Αντώνη Ρέμο και Κατερίνα Λιόλιου στο Fame Story

Α.Ρ: Εγώ Νίκο μου, δεν ξέρω τι είπα το 2014, αλλά ξέρω πολύ καλά τι έκανα με το 2014 μαζί της.

Κ.Λ: Έτσι ακριβώς! Μετά συνεργαστήκαμε, δεν είχα ούτε ένα τραγούδι όταν με πήρε κοντά του και κάναμε και ντουέτο. Είναι εξαιρετικός.

Α.Ρ: Άσε τι λέμε στα Voice και στα τέτοια…

Οσα δεν ξέρουμε για την τραγουδίστρια

Η αλλαγή στη ζωή της

«Έχω κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή μου. Εγώ μέχρι τα 28 μου δεν οδηγούσα, οπότε αποφάσισα φέτος να βγάλω δίπλωμα. Είναι αλλαγή. Κανένας δεν ενθουσιάστηκε γιατί από τα 18 τους το έχουν δεδομένο. Κινούμε στα νότια, και να προσέχεις γιατί ακόμα έχω το “Ν”. Μου αρέσει ο δρόμος γιατί έχει αίσθηση υπευθυνότητας που δεν την είχα τόσο αυξημένη. Είχα την αίσθηση ότι της προκατάληψης για τις γυναίκες και του χώρου. Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε.

«Το “Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα” το άκουσα σε ένα ταξί, ενός μεγάλου κυρίου. Το έλεγαν τα αδέρφια Διονυσίου και ήταν μπροστά από την εποχή τους. Πειραματίστηκαν», εξήγησε και μίλησε για το νέο νησιώτικο τραγούδι της.

Η προσωπική της ζωή

Στα προσωπικά μου… (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της) είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως.

Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω και μετά το ανοίγω, αλλά συνήθως δεν καταλήγει πουθενά», τόνισε.

«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η δουλειά της

«Από γυναίκες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

youweekly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com