Πολιτική

Έφυγε έξω φρενών ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν έκανε χαιρετισμό στο συνέδριο του Ποταμιού, με αρκετούς να αναρωτιούνται το γιατί. Ωστόσο την απάντηση δίνει ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Γιώργος Μαυρωτάς και λίγη ώρα αργότερα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων.

Κατά την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του Ποταμιού, υπήρξαν αρκετοί χαιρετισμοί. Τον λόγο πήραν τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ηπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, χαιρετισμό απηύθυναν και δύο πρώην πρωθυπουργοί, οι Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου.

Κάπου εκεί φαίνεται ότι… χάλασε η υπόθεση! Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που πολιτικά κινείται στους ίδιους χώρους με το Ποτάμι, δεν μίλησε καθόλου, με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά, να τον… “καρφώνει” μέσω Twitter και ούτε λίγο ούτε πολύ να τον κατηγορεί για βεντετισμό!

Κι αυτό διότι στο σχόλιό του αναφέρει: “Ο κ. Λεβεντης δεν εκανε χαιρετισμο στο συνεδριο του Ποταμιου κι εφυγε γιατι θα μιλαγε μετα τους πρωην πρωθυπουργους. Ουδεν σχολιον…”.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com