Νέα

Σταμάτης Γονίδης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή»

Με αφορμή τη συνάντηση και την φωτογραφία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» δεν δίστασε να το σχολιάσει.

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε στη συνέχεια αναφορικά με το αν θα της έδινε τραγούδι της: «Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Όσον φορά στην επιλογής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αλλάξει μια τη λέξη χοντρή στο τραγούδι “Άδωνις”, ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε: «Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης Κραουνάκης».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com