Νέα

Σασμός Spoiler: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει χαμός»

Με φόρα στους πίνακες τηλεθέασης έρχεται καθημερινά ο Σασμός μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός προδίδοντας όλα όσα πρόκειται να έρθουν προσεχώς στο επιτυχημένο σίριαλ.

«Ο Μύρωνας είναι ένας αθώος αστυνομικός» υποστηρίζει ο Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος υποδύεται τον Μύρωνα στη σειρά του Alpha, «Σασμό». Πρόκειται για «έναν αστυνομικό ο οποίος έρχεται από την Αθήνα σε έναν νέο κόσμο, την Κρήτη, όπου δεν γνωρίζει τα φερσίματα των ανθρώπων», λέει ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

Αναφερόμενος στο ρόλο του υπογραμμίζει ότι ο Μύρωνας «μόλις έχει τελειώσει τη σχολή του και γνωρίζει την πραγματικότητα και τον τρόπο της δουλειάς». Δηλαδή…. «πώς είναι η δουλειά, τι σου λένε, τι πιστεύεις… Μέσα από την τριβή των καταστάσεων θα υπάρξει η λογική μετάβαση του ρόλου. Εάν έμενε ο ίδιος, δεν θα είχε ενδιαφέρον».

Τέλος, δίνοντας ένα spoiler για τη σειρά τονίζει ότι από δω και στο εξής «θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει….χαμός!»

zappit.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close