Νέα

Άγριες μέλισσες: Τέσσερα νέα ερωτικά ειδύλλια στο Διαφάνι

Τέσσερα νέα ερωτικά ειδύλλια θα ξετυλιχτούν σύντομα στις “Άγριες μέλισσες” και το Διαφάνι, επιφυλάσσοντας στους τηλεθεατές πολύ δυνατές στιγμές έντασης και πάθους.

Τα βέλη του έρωτα θα χτυπήσουν πρώτα την Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή), η οποία διανύει μια περίοδο απελπισίας και απογοήτευσης, εξαιτίας της απόρριψης από το Μελέτη. Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή της από το αποψινό επεισόδιο λέγεται Αλέξης. Είναι ένας γοητευτικός άντρας που θα γνωρίσει τυχαία. Το συγκεκριμένο ήρωα θα υποδυθεί ο Σπύρος Σταμούλης. Τηλεοπτικά πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από την παραγωγή της Cosmote TV «Καποδίστριας», ενώ πέρσι τον είδαμε στο ρόλο ενός τούρκου αδίστακτου στρατιώτη στο «Κόκκινο ποτάμι». Σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη η Πηνελόπη μόλις γνωρίσει το νέο εισαγγελέα που έρχεται στο Διαφάνι, ονόματι Αλέξης Γραμματικός θα αναθεωρήσει όσο αισθανόταν για το Μελέτη (Γιώργο Γεροντιδάκη).

άγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Τα ερωτικά ειδύλλια στο Διαφάνι

Ο Μελέτης ερωτεύεται τη Ζορζέτ

Κι εκείνος όμως θέλοντας να ξεπεράσει την Πηνελόπη, γοητεύεται στο Παρίσι, όπου μένει, από μία νεαρή κοπέλα. Το όνομα αυτής; Ζορζέτ. Είναι μία όμορφη δεσποινίδα που διατηρεί στενές σχέσεις με τη μητέρα του Μελέτη, την Ανέτ. Είναι η πρώτη φορά που ο Μελέτης γοητεύεται από ένα άλλο πρόσωπο, πλην της Πηνελόπης. Η σχέση τους θα ξεκινήσει σε πολύ φιλικό επίπεδο, ωστόσο πολύ γρήγορα ο Μελέτης θα ερωτευθεί την όμορφη γαλλίδα. Το συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε να υποδυθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Σύμφωνα με το βιογραφικό της η 23χρονη ηθοποιός έχει τελειώσει την Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί», ενώ τηλεοπτικά την είδαμε στις σειρές «Αρένα» (Star, 2017) και «Η επιστροφή» (ANT1, 2018).

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το ερωτικό ειδύλλιο Άγγελου – Σοφούλας και ο ρόλος του δάσκαλου

Τρίτο love story που έχει ήδη ξεκινήσει είναι αυτός ανάμεσα στη Σοφούλα και τον Άγγελο. Η κόρη του κοινοτάρχη παρά το γεγονός ότι νιώθει ερωτικά σκιρτήματα για τον Λάμπρο αποφασίζει να προχωρήσει σε αρραβώνα με τον εγγονό του Νέστορα. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η Σοφούλα διατηρεί για κάποιον άλλο αισθήματα και αυτό τον προβληματίζει. Εκείνη βεβαίως προσπαθεί με κάθε τρόπο να του λέει ότι όλα όσα είχε αισθανθεί για κάποιον άλλον ανήκουν στο παρελθόν.

νίκος λεκάκης άγριες μέλισσες

Το εν λόγω νέο ζευγάρι στις «Άγριες μέλισσες», υποδύεται η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης. Η Διαμαντοπούλου είχε κάνει το ντεμπούτο της στο «Daddy cool» του ΑΝΤ1, ενώ για τον Λεκάκη είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε τηλεοπτική σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα τρία νέα κορίτσια της σειράς

Ποιος ερωτεύεται την Ασημίνα;

Ερωτικό καρδιοχτύπι περιμένει όμως και την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) στις “Άγριες μέλισσες”. Η σύζυγος του Νικηφόρου βλέποντας τα σύννεφα στο γάμο της, περνά περισσότερο χρόνο μόνη της, αναζητώντας μια λύση. Σε μία από τις βόλτες της θα συναντήσει ένα νέο πρόσωπο που ανταμώνει για πρώτη φορά στο Διαφάνι. Είναι ένας νέος με ορμή και μεγάλη δυναμική, ένας άνδρας που θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Πρόκειται για το γιο του Κυριάκου του κλαρινιτζή. Τον ήρωα ονόματι Μπάμπης θα υποδυθεί ο ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώτος.

ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες: Τέσσερα νέα ερωτικά ειδύλλια στο Διαφάνι

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com