Νέα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να… “φάω πόρτα” σε συναυλία μου στα Γιάννενα»

Στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024.

O σπουδαίος ερμηνευτής αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν, ενώ μίλησε για την πορεία του από την Αρκαδία, στις ταβέρνες της Γερμανίας μέχρι τις μεγαλύτερες συναυλίες του.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε μία ιστορία από μία συναυλία του στα Γιάννενα, στην οποία παραλίγο να… φάει πόρτα από έναν φύλακα.

«Στα Γιάννενα είχα μία συναυλία. Πάμε με το αυτοκίνητο να μπούμε από την πόρτα που είχαμε βάλει τα μηχανήματα. Ήταν εκεί ο φύλακας. Και μου λέει: “Δεν μπαίνει κανείς. Ακούστε κύριε έχω διαταγή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά να μην περάσει κανείς από εδώ”» ανέφερε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Πιο πέρα ήταν η είσοδος του κόσμου. Με πήραν χαμπάρι και τρέχουν προς το αυτοκίνητο. Πολύ κόσμος. Και λέω στον φύλακα: “Άνοιξε βρε έρχονται”. “Σας είπα κύριε, έχω διαταγή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά” μου ξαναλέει. “Εγώ είμαι” του λέω και τελικά άνοιξε και μπήκα» συμπλήρωσε ο σπουδαίος ερμηνευτής.

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com