Νέα

Κάτια Ζυγούλη: Λαμπερή εμφάνιση στο Ηρώδειο – Καμάρωσε τον Σάκη Ρουβά επί σκηνής – Φωτογραφίες

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο η μεγάλη sold out συναυλία του Σάκη Ρουβά μαζί με τη διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου. Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στο αρχαίο ωδείο και χάρισαν μία μοναδική παράσταση στους θεατές.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Σόνια Θεοδωρίδου, με την τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, αλλά κοινό την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, μας παρέσυραν σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού ρεπερτορίου.

Κατά τη διάρκεια της μαγευτικής βραδιάς ακούστηκαν τραγούδια και μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη, του Lucio Dalla, του Γιάννη Σπανού, του Ennio Morricone, του Μίμη Πλέσσα κ.α…

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών σ’ αυτή τη σπουδαία μουσική συνάντηση ήταν και η Κάτια Ζυγούλη. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της και τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό βήμα του.

Φορώντας ένα μπλε σατέν φόρεμα και ένα ζευγάρι nude σανδάλια η Κάτια Ζυγούλη μαγνήτισε τα βλέμματα και βγάζοντας για λίγο τη μάσκα προστασίας, πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό του TLIFE. Η ίδια κάθισε σε μία από τις πρώτες σειρές του Ηρωδείου και καμάρωσε τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής.

Την εξαιρετική συναυλία παρακολούθησε και ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Jean Paul Gaultier.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com