Κόσμος

Αυτήν είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου…

Μια έφηβη με πάθος για την ιππασία είναι πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου.

Δεν πρόκειται για μια νεαρή εφευρέτη που ξεπήδησε από τεχνολογικούς κολοσσούς της Silicon Valley, ούτε είναι σταρ του Χόλιγουντ.

Είναι απλά κόρη των πλούσιων γονιών της και στην ηλικία των 19 ετών έχει ήδη προσωπική περιουσία αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η 19χρονη Αλεξάνδρα Αντερσεν, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά και είναι η νεότερη στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με όλους τους ανθρώπους που αξίζουν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 1.810 ανθρώπους της λίστας, εκείνη κατατάσσεται 1.476η.

Ωστόσο, παρά τα πλούτη τους, η Αλεξάνδρα και η αδελφή της Καταρίνα, δεν ζουν σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Αν και όπως είναι φυσικό, ζουν μια πολλή άνετη ζωή, ο πατέρας τους τις πήγε σε δημόσιο σχολείο και επιμένει να αγοράζουν μεταχειρισμένα και όχι καινούργια αυτοκίνητα.

«Κάνω οικονομία όταν παίρνω το εβδομαδιαίο επίδομα μου, και αποταμιεύω τα χρηματικά έπαθλα που κερδίζω σε διαγωνισμούς ή τα χρήματα που μου δίνουν ως δώρα γενεθλίων.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό της οικογενειακής επιχείρησης, δήλωσε ”θέλω να μπορώ να αγοράζω κάτι που θέλω, χωρίς να πρέπει να ζητήσω λεφτά από τον μπαμπά μου ή τη μαμά μου”, έχει πει.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com