Νέα

Άντζελα Γκερέκου: Το δημόσιο ευχαριστώ και η διευκρίνιση για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα 19/07 ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο μεγάλος καλλιτέχνης χάραξε μια σπουδαία πορεία στο χώρο της μουσικής και θα μείνει αξέχαστος μέσα από τα τραγούδια του.

Λίγες ημέρες μετά τη κηδεία του, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που έχει δείξει σε όλη την οικογένεια αλλά και να διαλευκάνει το θέμα σχετικά με τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου.

“Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις, θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας”, έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Δες την ανάρτηση:

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com