Νέα

Η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM απαντά για τη δουλειά στη Μύκονο – Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTMΑυτό τον καιρό το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Η ίδια μίλησε στη «Φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να περάσει την καλοκαιρινή περίοδο στη Μύκονο δουλεύοντας, ενώ εξήγησε ότι το μόντελινγκ αποτελεί και θα αποτελεί προτεραιότητά της. Μάλιστα, στα σχέδια της μελαχρινής καλλονής είναι να φύγει στο εξωτερικό και να προσπαθήσει να δουλέψει με μεγάλους σχεδιαστές.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι εδώ κάποιους μήνες. Ήρθα από τη Μύκονο για να συνεχίσω τη δουλειά μου, γιατί η δουλειά μου είναι πάνω από όλα. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορωνοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μία άλλη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω.

Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τη δουλειά στη Μύκονο, προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά», ανέφερε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την αντίδραση του κόσμου όταν τη συναντά, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε: «Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει μπράβο που επέλεξες να κάνεις αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσεις ψηλά με άλλους τρόπους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που με βλέπουν και μου λένε αυτό. Είμαι ένα κορίτσι που κατάφερα να διώξω κάποια στερεότυπα που έχουν για τη δική μας τη φυλή. Έμεινα μόνη μου, προσπαθούσα να καλύπτω τα έξοδά μου και να βοηθάω και την οικογένειά μου.

Αν δεν πήγαινα στο GNTM, δεν θα είχα μπει στο πρακτορείο μου και δεν θα είχα κάνει δουλειές. Μου έχουν ανοιχτεί πολλές πόρτες και έχω κάνει πολλά πράγματα. Το GNTM σε βοηθάει να κάνεις μια αρχή. Θέλω πολύ να φύγω στο εξωτερικό, αλλά αυτό έχει καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com