Νέα

Survivor: Συμπληρώθηκαν απρόσμενα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν για ακόμα μια φορά, στο επεισόδιο του Survivor, οι έξι φιναλίστ προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να ενημερωθούν για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδα.

Τον πρώτο και τον κυριότερο λόγο μέχρι τη νύχτα της Τετάρτης είχε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε τις δύο πρώτες ατομικές ασυλίες και «έδειξε» τους δύο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Αυτοί ήταν η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε αυτό το συμβούλιο του νησιού, ένας ή μία, θα ερχόταν να συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων. Και πιθανότατα όλοι να γνώριζαν, πριν καν βρεθούν με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό πως άντρας θα ήταν ο τρίτος υποψήφιος. Και αυτό καθώς ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την τρίτη ατομική ασυλία εξασφαλίζοντας την παραμονή, για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο τόσο στον ίδιο όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, ο παίκτης του Survivor είχε την δυνατότητα να υποδείξει και τον τρίτο που θα έβγαζε στον… τάκο αυτή την εβδομάδα!

Όπως παρακολουθήσαμε, λοιπόν, στο κλείσιμο του επεισοδίου του Survivor την Τετάρτη, με το ένα πόδι πιο κοντά στην Ελλάδα είναι η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com