Νέα

Άννα Βίσση: Με λαμπερές παρουσίες η δεύτερη συναυλία της Ελληνίδας σταρ (φώτο)

Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ξεκίνησε χθες η Άννα Βίσση με μια μεγάλη συναυλία στο στο Άλσος ενώ σήμερα πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνισή της. (δες εδώ φωτογραφίες από την χθεσινή της συναυλία).

Το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στη συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ έδωσαν οι θαυμαστές της που συνηθίζουν να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα στους θεατές όμως ήταν και αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα οποία απόλαυσαν την Άννα Βίσση και τη 12μελή μπάντα της σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμούς από την καριέρα της.

Στη σκηνή μάλιστα, ανέβηκε για ακόμη μια φορά ο Μπάμπης Στόκας που εκτός από τις πολύ μεγάλες και αγαπημένες σε όλους μας επιτυχίες, ερμήνευσε μαζί με την Άννα Βίσση και το τραγούδι που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με τίτλο “Κι όμως δε τελειώνει”

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του ΤLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν στο χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι: Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, Νίκος Μουτσινάς, Άννα Φόνσου, Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, Γιώργος Αρσενάκος, Bάλλια Χατζηθεοδώρου με τον αγαπημένο της Πετρο Πυλαρινό, Πηγή Δεβετζή, Αντύπας, Κατρίνα Τσάνταλη, Φίλιππος Ιωάννου, Γιώργος Αρσενάκος,Δημήτρης Αργυρόπουλος και Λάκης Γαβαλάς.

Δες παρακάτω της φωτογραφίες του TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com