Νέα

Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες που ζουν Ελλάδα»

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα τη στιχουργό Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε και την Eurovision.

«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της Eurovision, τι να μου αρέσει; Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Είναι καλό που ένα κράτος κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό» σχολίασε για το τραγούδι της Ιταλίας που βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Όσο για τη συμμετοχή της Ελλάδας και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η στιχουργός ανέφερε«Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος στο ελληνικό τραγούδι. Στο τραγούδι της Μολδαβίας ήταν πάρα πολύ καλός ο Κοντόπουλος. Η Stefania μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι Ελληνίδα η Stefania, αλλά τι Ελληνίδα; Ελληνίδα η οποία δεν ζει σε εμάς. Έχουμε να βάλουμε Ελληνίδες τραγουδίστριες που ζουν στην Ελλάδα, όχι που πάνε κι έρχονται».

Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε να δει τη Μπέσσυ Αργυράκη στην Eurovision«Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσσυ Αργυράκη, επειδή είναι παχιά; Είναι φωνάρα! Σας πειράζει που είναι πιο μεγάλη σε ηλικία; Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι πολύ καλός συνθέτης, αλλά ας με συγχωρέσει, είναι τραγουδάκι, δεν είναι τραγουδάρα.

Έχουμε ανάγκη από τραγουδάρες, δεν έχουμε ανάγκη από τραγούδια. να στείλουμε τον Κορκολή να γράψει ένα Σκόνη και Θρύψαλα, να βγει και να χαλάσει ο κόσμος. Δεν μιλάω για στίχο αυτή τη στιγμή, μιλάω για μουσική» συμπλήρωσε.

 

Τέλος, η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως το τραγούδι της Κύπρου της άρεσε περισσότερο από αυτό της Ελλάδας. «Το κυπριακό τραγούδι ήταν πολύ καλύτερο. Το El Diablo το τραγουδάω μέσα μου».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com