Νέα

Νίκος Βέρτης: Τα πρώτα λόγια για την απόφασή του να τραγουδήσει, τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

 

Ο Νίκος Βέρτης, όπως και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Πάολα, αποφάσισαν να ανέβουν κανονικά στην πίστα το περασμένο Σάββατο 4/3, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως όλο τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά έστω για μια ακόμη μέρα ως την ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Από την άλλη, υπήρξαν και εκείνοι που επικρότησαν την απόφαση του τραγουδιστή, καθώς όπως έγραψε στα social media τα έσοδα της συγκεκριμένης βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων. (δες εδώ την ανάρτηση του Νίκου Βέρτη)

Πέρα από την ανάρτησή του στα social media, o Nίκος Βέρτης θέλησε να πει και δυο λόγια από την πίστα, για την απόφασή του να τραγουδήσει κανονικά.

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ» ήταν τα λόγια του τραγουδιστή κατά την εμφάνισή του στην πίστα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com