Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίνι απόδραση στη Βενετία – Η εξόρμηση με σκάφος στο Λίντο

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του φαίνεται πως διανύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής αυτό το διάστημα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα βιώνει μια όμορφη περίοδο και στα προσωπικά του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου είναι και πάλι ερωτευμένος! Όλα δείχνουν πως η καλλονή Αλεξάνδρα Νίκα είναι η γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή του δημοφιλούς καλλιτέχνη τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία.

Ο γοητευτικός καλλιτέχνης, λίγες ημέρες μετά την απόδραση με την αγαπημένη του, φαίνεται πως επέστρεψε ξανά στην Ιταλία, αυτή τη φορά όμως βρίσκεται στη Βενετία.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες εικόνες από τις εξορμήσεις τους. Το βράδυ της Πέμπτης 30/3 μάλιστα, ανήρτησε και ένα βίντεο όπου τον είδαμε να οδηγεί σκάφος διασχίζοντας να όμορφο κανάλι της Βενετίας ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το πανέμορφο νησάκι, Λίντο.

«Arrivato a Venezia» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του που στα ιταλικά σημαίνει «Έφτασα στη Βενετία».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com