Νέα

ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ και αποκτάς αναγνωρισμένο πτυχίο των καλύτερων Διεθνών Πανεπιστήμιων

Το New York College Θεσσαλονίκης, γιορτάζει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει 20% μείωση διδάκτρων σε όσους εγγραφούν έως τις  31 Μαϊου 2021..

 

Τώρα, δίνεται στους ενδιαφερόμενους η ευκαιρία να σπουδάσουν στη Θεσσαλονίκη, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας, και να αποκτήσουν αναγνωρισμένα πτυχία διακεκριμένων κρατικών Πανεπιστημίων Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής, επαγγελματικά ισοδύναμα με τα αντίστοιχα πτυχία των ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων με παγκόσμια αναγνώριση και άλλο επίπεδο εκπαίδευσης για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

 

Με τα ακαδημαϊκά πρότυπα του ευρωπαϊκού και αμερικανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης, το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε  σύγχρονες ειδικότητες σπουδών και προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.

 

Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ)  του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή, αρ. φύλλου 29.810).

 

Το προσωπικό του New York College θα χαρεί να γιορτάσετε μαζί του τα 20 χρόνια λειτουργίας του, επωφελούμενοι 20% μείωση διδάκτρων για όλα τα έτη σπουδών!

 

New York College Θεσσαλονίκη – 20 χρόνια, εκπαίδευσης, γνώσης, ποιότητας.

 

Πληροφορίες – εγγραφές:

Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού. – Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 889879

nycth@nyc.grwww.nyc.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com