Νέα

Survivor Spoiler: Θέλει να αποχωρήσει ο Τζέιμς Καφετζής – Η ανακοίνωση και οι αναρτήσεις της οικογένειάς του

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές και οι αποχωρήσεις θα προκαλέσουν αίσθηση.

Μια σημαντική ανακοίνωση αναμένεται να κάνει στο σημερινό επεισόδιο ο Τζέιμς Καφετζής. Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο Γιώργος Λιανός απευθύνεται σε αυτόν και λέει πως η δήλωσή του είναι βαρυσήμαντη και θα πυροδοτήσει εξελίξεις στις δύο ομάδες. Ο ίδιος ο Τζέιμς αναφέρει ότι θα προσθέσει ακόμα μία ανατροπή στο Survivor…

Οι φήμες ότι αποχωρεί οικειοθελώς έχουν γίνει πολύ έντονες, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα δύο του αδέρφια. Ο Μάικ και η Έφη Καφετζή με αναρτήσεις τους στο Instagram δίνουν συγχαρητήρια στον αδερφό τους, Τζέιμς, ο οποίος όπως λένε θα αποχωρήσει μετά την απόφαση να παραταθεί η διάρκεια του φετινού Survivor.

“Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα” έγραψε ο Μάικ, με την Έφη να προσθέτει: “Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας”.

τζειμς καφετζη
εφη καφετζη

Αντιδρούν οι παίκτες στην ενδεχόμενη παράταση του Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παράταση του φετινού Survivor επιθυμεί διακαώς η παραγωγή του ριάλιτι και ειδικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι τεράστια, όπως και τα ποσά που μπαίνουν στα ταμεία από τις διαφημίσεις και τους χορηγούς.

Η συνταγή φέτος είναι επιτυχημένη, η επιλογή των χαρακτήρων ιδανική και στην Acun Medya θέλουν να αποκομίσουν όσο μεγαλύτερα οφέλη μπορούν. Έτσι, προτάθηκε ο τελικός, που ήταν προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου, να πάρει μετάθεση για αρκετές ημέρες μετά, κάτι που δυσαρέστησε τους παίκτες.

Σχεδόν όλοι αντέδρασαν στο άκουσμα αυτού του σεναρίου, ειδικά οι Μαχητές, που αμείβονται και με τα λιγότερα χρήματα. Παρά το γεγονός πως η παραγωγή είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις απολαβές τους ακόμα και στο διπλάσιο! Μόνο ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως χάρηκε, αφού θα γίνει ακόμα πλουσιότερος…

Ο Τζέιμς είναι ανάμεσα σε αυτούς που δεν υποδέχθηκαν με συγκαταβατικότητα την παράταση του Survivor και αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ή να πει στους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν στην αποψινή ψηφοφορία, ώστε να αποχωρήσει…

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com