Νέα

Κέλλυ Κελεκίδου: Η χιουμοριστική ανάρτηση για την «εισβολή» του Νίκου Κουρκούλη στο Survivor

Η μεγάλη ημέρα για το πάρτι της ένωσης στο Survivor έφτασε!

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από 112 μέρες παραμονής στο νησί, είναι έτοιμη να μπουν στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Μπλε και Κόκκινοι γίνονται μία μεγάλη παρέα και για πρώτη φορά μετά από τρεις και πλέον μήνες κάνουν μπάνιο και φορούν τα… «καλά» τους. Η μεταμόρφωσή τους είναι εντυπωσιακή και όλοι ενθουσιάζονται ιδιαίτερα τις μικρές απολαύσεις που τους είχαν λείψει.

Μία από τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για τους παίκτες, είναι η εμφάνιση του Νίκου Κουρκούλη στη σκηνή, ο οποίος θα τους ξεσηκώσει με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Λίγες ώρες πριν το πάρτι της ένωσης και με αφορμή την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Survivor, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να κάνει μία χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Νίκου Κουρκούλη, ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πορτοκαλί φόρεμα και ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Η ίδια, συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα χιουμοριστικό μήνυμα γράφοντας: «Ταξί, ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ».

tlife.gr

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com