Νέα

Survivor – Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, και έτσι αποχαιρέτησε το Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς υπήρξε αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να εμπλέκεται σε καβγάδες, καταστρώνοντας τη δική του στρατηγική, που θα τον οδηγούσε στον τελικό. Η στρατηγική αυτή όμως δεν πέτυχε και ο ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή του στο άκουσμα του αποτελέσματος ότι τελικά είναι εκείνος που αποχωρεί.

“Έφτασε στο τέλος ο κύκλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, σε όλους εσάς που με αντέξατε, που σας ταλαιπώρησα. Κάποιους τους έκανα να χαμογελάσουν, κάποιους τους στεναχώρησα. Όλο αυτό το διάστημα δεν καλλιέργησα ποτέ μίσος για κανέναν. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο με τις καλές και τις κακές στιγμές, φέρνει πολλές εντάσεις. Θέλω να πω σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθα κοντά να συνεχίσουν να μάχονται, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Καλή συνέχεια σε όλους. Σας ευχαριστώ θα τα πούμε στην Αθήνα… Το Survivor για μένα είναι μια ανάμειξη σε ένα μίξερ ενός πολύ ωραίου όνειρου και ενός γλυκού εφιάλτη. Κάτι ανάμεσα σε μια αλήθεια και ένα ψέμα” ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Στο twitter “στήθηκε” πάρτι!

Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς;

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός.

tlife.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com