Νέα

Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο

 

Ο Γιώργος Λιανός πριν από περίπου ενάμιση μήνα έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά, καθώς η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα τρία παιδιά του είναι κατενθουσιασμένοι! Ο παρουσιαστής του Survivor είχε δηλώσει για τον ερχομό της κόρης του:

“Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι”.

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη μπορεί να πέρασε στην Ελλάδα την περίοδο της εγκυμοσύνης, όμως μετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό. Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.

Δες τη φωτογραφία:

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com