Νέα

Νίκος Βέρτης: Ανατροπή στην υπόθεση δικαστικής διαμάχης με πρώην συνεργάτη του

Σε δικαστική διαμάχη έχει εμπλακεί εδώ και λίγο καιρό ο γνωστό τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

Ο πρώην συνεργάτης του επικαλείται δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιδικάζεται ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή είχε στραφεί εναντίον του για να διεκδικήσει δεδουλευμένα που, όπως υποστηρίζει, του οφείλονταν. Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη επικαλέστηκε την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ενώ η πλευρά του τραγουδιστή προσέφυγε στον Άρειο Πάγο. Κάνει επίσης λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ωστόσο σήμερα, εκδόθηκε η τελική απόφαση του δικαστηρίου που ανατρέπει τα δεδομένα.

Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τον τραγουδιστή Νίκο Βερτη, κάνοντας δεκτό το αίτημά του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.

Ο Νίκος Βέρτης στο Ισραήλ

Ο Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου προκειμένου να τραγουδήσει στο Menora Mivtachim Arena, στο πρώτο διεθνές σόου από τότε που ο κορονοϊός «πάγωσε» τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Jerusalem Post, ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει στις 13 Μαϊου μπροστά σε 3.000 άτομα, σύμφωνα με όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο δημοφιλής θα συνοδεύεται από μπάντα 25 μουσικών, και θα είναι ο πρώτος διεθνής καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο Ισραήλ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com