Νέα

Survivor: Απαρηγόρητος ο Σάκης Κατσούλης – “Το παιχνίδι μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε πάλι κοντά και τώρα…”

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δυο παίκτες του Survivor που έδειξαν να επηρεάζονται περισσότερο από όλους από την απόφαση της παραγωγής να ανακατέψει ξανά τις ομάδες και ο νεαρός παίκτης να βρεθεί στην αντίπαλη ομάδα. Τα δυο παιδιά υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν ωστόσο πλέον δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά ξανά.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη να περιγράψει τα συναισθήματά του με τον ίδιο φανερά στεναχωρημένο να αναφέρει: “Ήταν η δυσκολότερη βραδιά για εμένα χθες. Χωρίστηκα από ένα μέλος που το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναέρθω κοντά, με τη Μαριαλένα. Eίναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα, ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% και να ακούω αυτά που θέλω. Πιστεύω και εγώ το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριαλένα που με τρεμάμενη φωνή είπε: “Περάσαμε χρόνο μαζί, κοιμηθήκαμε στην ίδια καλύβα. Νομίζω είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους. Ο Σάκης είναι το γούρι μου. Χθες που δεν άκουγα τη φωνή του στον πάγκο μου κακοφάνηκε. Τώρα η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα. Πρέπει να ξεπεράσω δευτέρο ψυχολογικό σοκ, πρώτο που μπήκε και δεύτερο που έφυγε…”

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com