Νέα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ «δίνει» τον Δούκα στην αστυνομία – Δραματικές σκηνές

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τον βιαστής της Ελένης να εχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Απριλίου μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού Σέργιου.

Ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει τα σκαμπανεβάσματα. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη όμως που θα φέρει τα πάνω- κάτω στα δυο σπίτια, καθώς η Ασημίνα αρνείται να αφήσει τον Σέργιο να φύγει και τον κρατάει στο σπίτι με τη Δρόσω.

Στα επόμενα επεισόδια η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο. Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει την Λέτα.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Νέοι μπελάδες έρχονται για τον Δούκα Σεβαστό, που έχει δολοφονήσει τον Θέμελη με δηλητήριο και κινδυνεύει να πιαστεί. Το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Βασίλη Προύσαλη, όλο το χωριό διασκεδάζει στην πλατεία του Διαφανίου. Ο Δούκας όμως εκείνο το βράδυ περνάει και πάλι στην παρανομία. Κάνει διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα Διαφανίου. Παίρνει μία επιστολή που αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για τον Θέμελη. Θυμίζουμε ότι η Ανέτ χωρίς να το θέλει γίνεται συνένοχος του Δούκα, και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» τη φέρνουν σε τρομερά δύσκολη θέση. Θα πρέπει να αποφασίσει Μελέτης ή Δούκας; Και αποφάσισε. 

Η Ανέτ θα τον «δώσει» κυριολεκτικά στην αστυνομία. Η Ανέτ θα ομολογήσει και ο Δούκας συλλαμβάνεται, ανακρίνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Εκεί θα έχουμε δραματικές σκηνές και όλο το βράδυ οι δικηγόροι του Δούκα θα προσπαθούν να την πείσουν να αλλάξει την κατάθεσή της.

ethnos.gr

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close