Νέα

Τριαντάφυλλος: Οι αναρίθμητοι καυγάδες του – Έχει τσακωθεί με Θεοδωρίδου, Ρουβά και όχι μόνο

Ο Τριαντάφυλλος ενδέχεται να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο για το 2021! Οι καυγάδες και οι εντάσεις στο Survivor τον έχουν κάνει πρωταγωνιστή στις πρωινές εκπομπές και όχι μόνο.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάφυ δημιουργεί κάπου που… βρίσκεται τέτοια σκηνικά. Η εκπομπή Πρωινό που γενικά αρκετά φορές τον έχει “στολίσει” κανονικότατα, το πρωί της Παρασκευής έπαιξε ένα βίντεο με όλους τους τσακωμούς και της παρεξηγείς της ελληνικής showbiz που πίσω κρύβουν το όνομά του.

Οι εντάσεις που είχε δημιουργήσει ο Τριαντάφυλλος εκτός του Survivor

Η πιο μεγάλη κόντρα, που φαίνεται πως έχει λάβει τέλος, είναι φυσικά αυτή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Από το «μία στο τόσο» ως απάντηση στο αν είχαν ποτέ ερωτική σχέση, στη δυσαρέσκειά του που δεν τον κάλεσε στο αφιερωματικό «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» για εκείνη, αλλά και στην ανάρτηση για τις ρυτίδες της, είναι κάποιες στιγμές μόνο από όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

Η Φαίη Σκορδά είχε γίνει μάλιστα έξαλλη με τον Τριαντάφυλλο για το instastory του τραγουδιστή για τις ρυτίδες της Νατάσας Θεοδωρίδου. Πρόσφατα ωστόσο η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε με μηνύματα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος σε εκείνη. «Ομολογώ πως έχει όμως μια παιδικότητα γιατί αργότερα μου έστειλε μηνύματα στο Viber. Εκεί μου έλεγε με γλυκό τρόπο να τα βρούμε», είχε πει η παρουσιάστρια.

Η περσινή συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Just the 2 of Us, δημιούργησε βέβαια νέες κόντρες, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και την παρτενέρ του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που τον κατηγόρησε για bullying.

Ανάμεσα στις κόντρες του Τριαντάφυλλου είναι, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κώστας Δόξας, ενώ στο στόχαστρο του τραγουδιστή μπήκε στο παρελθόν και το The Voice.

 Υouweekly.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com