Νέα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος γίνεται ο νέος Δούκας και φτάνει στα άκρα

Η σκληρή αλήθεια που έμαθε ο Νικηφόρος από την Ασημίνα τον οδηγεί σε μία σειρά από σκληρές αποφάσεις στις Άγριες Μέλισσες. Η συμπεριφορά του αλλάζει και δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Την οργή του, ο Νικηφόρος, την ξεσπά στα μέλη του συνεταιρισμού. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, παίρνει θέση στον πόλεμο που έχει ανοίξει ο Δούκας εναντίον των αγροτών και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τη συμπεριφορά του. Ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει τη θέση του υπέρ του πατέρα του και αφήνει ξεκρέμαστο τον συνεταιρισμό. Ο Μιλτιάδης, όμως, κρατάει στο χέρι τον Νικηφόρο και του θέτει τελεσίγραφο προκειμένου να αλλάξει στάση.

Ο συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση και η οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας κρατά σκληρή στάση, ενώ η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες ετοιμάζονται να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα μέχρι να δικαιωθούν. Ο Νικηφόρος τάσσεται στην πλευρά του πατέρα του και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν, που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του. Ο Δούκας προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του συνεταιρισμού επιτίθενται στον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει από τα χέρια των εξοργισμένων αγροτών.

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο που έχει για τις επόμενες κινήσεις του Νικηφόρου, τόσο εναντίον του συνεταιρισμού όσο και των αδελφών της, μιας και ο μεγαλύτερος εφιάλτης της είναι να βρεθούν η Ασημίνα και η Δρόσω στη φυλακή. Από την άλλη, ο Δούκας περνάει τα όρια του νόμου για ακόμα μια φορά στις  Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να εκπληρώσει τις επιθυμίες του και να βρει δικαίωση.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com