Νέα

Survivor 4: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Ποιος θα τραγουδήσει στην ένωση

Hμεγάλη ένωση των Μπλε και των Κόκκινων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, αναμένεται να γίνει στις 11 Απριλίου και φημολογείται ότι εκεί δεν θα τραγουδήσει – όπως έλεγαν – ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της Μαριαλένας, αλλά πιθανότατα ο Σάκης Ρουβάς, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής. Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς, είχε βρεθεί και στο πρώτο «Survivor», όπου και έμεινε με τους παίκτες για μία νύχτα.

Φήμες, επίσης, θέλουν τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι να έχει κάνει πρόταση και στον παρουσιαστή και ηθοποιό Νίκο Μουτσινά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να δώσει το «παρών» στο πάρτι της ένωσης.

Παράλληλα, ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram πως στο πάρτι της ένωσης του «Survivor 4» θα παρευρεθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, Jason Derulo. «Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια Swalla και Savage Love, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι επανένωσης Survivor και θα εκτελέσει τα αγαπημένα του τραγούδια» έγραψε χαρακτηριστικά ο Acun.

Ο τελικός του Survivor που θα γίνει στην Αθήνα – μετά την παράταση δύο εβδομάδων – έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου.

Αναφορικά με το αποψινό (22/03) επεισόδιο, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», το σημερινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο «Survivor 4» κερδίζουν οι Κόκκινοι, καθώς ο Σάκης Κατσούλης τραυματίστηκε τρέχοντας στην παραλία και δεν θα αγωνιστεί. Όπως αναφέρθηκε στο spoiler της εκπομπής του Open οι Μπλε φτάνουν στο συμβούλιο του νησιού όπου ψηφίζουν την Άννα Μαρία Βέλλη. Την ασυλία παίρνει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος θα ψηφίσει την Χριστίνα ως προτεινόμενη για αποχώρηση. Η επόμενη ασυλία θα είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι πιθανό να φέρει ως προτεινόμενο για την ψήφο του κοινού τον «πρίγκιπα» και αρχηγό της μπλε ομάδας, Τζέημς Καφετζή.

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com