Νέα

Η Φάρμα: Ποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι

Πληροφορίες του youfly.com θέλουν την παίκτρια Σοφία Παυλίδου να αποχωρεί οικειοθελώς από το αγροτικό ριάλιτι, «Η Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει το αγρόκτημα της «Φάρμας» μην αντέχοντας άλλο μακριά από τα δύο της παιδιά.

Η Σοφία Παυλίδου αποχωρεί οικειοθελώς από τη Φάρμα

Όπως είδαμε στα δύο πρώτα επεισόδια του ριάλιτι η Σοφία Παυλίδου είχε προταθεί από τον αρχηγό της «Φάρμας» Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) για τη θέση της υπηρέτριας την οποία αποδέχθηκε αμέσως με μεγάλη χαρά, όμως η παίκτρια φέρεται να αποχωρεί τελικά οικειοθελώς από το ριάλιτι «Η Φάρμα».

Στο who is who της Σοφίας Παυλίδου που μας είχε κοινοποιήσει πριν λίγο καιρό ο ΑΝΤ1 – με τα βιογραφικά όλων των συμμετεχόντων στη «Φάρμα»- αναφέρονταν τα εξής:

Η Σοφία Παυλίδου καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάζει την καριέρα της ηθοποιού με την καθημερινότητα της μητέρας. Το 1999 συνδέθηκε με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004, ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους, Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο διατηρεί μια ειλικρινή σχέση.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς «Καραμπόλα» ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος ήταν στο «Οι αναιδέστατοι» της ΕΡΤ1 το 1999. Το γεγονός πως για πολλούς είναι συνδεδεμένη με τον ρόλο της «κακιάς» δεν την προβληματίζει, παρότι την ενοχλούσε στην αρχή. Έχει επίσης εμφανιστεί και στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το Κόκκινο Δωμάτιο» καθώς και στις σειρές «Βότκα Πορτοκάλι», «Το καφέ της Χαράς», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Αληθινοί έρωτες», «Ο πόλεμος των άστρων», «Καλές δουλειές», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» , «Οι Συμμαθητές», «Μάλιστα, Σεφ!» και «Κρατάς μυστικό;».

youfly.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com