Νέα

Survivor:Γιώργος Ταβλαδάκης – Φωτογραφίες από τη ζωή του και τη σχέση του με την καλλονή Σπυριδούλα

Το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε στο Survivor ακόμη μία αποχώρηση… Ο Γιώργος Ταβλαδάκης συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας ήταν υποψήφιος με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου και την Μαριάνθη Κάσδαγλη, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έμεινε στον Άγιο Δομίνικο μόλις τρεις εβδομάδες και το ταξίδι του στο Survivor ήταν σύντομο, ωστόσο οι εμπειρίες ήταν πολλές!

Ποιος είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης

Ο Γιώργος είναι 37 ετών και εργάζεται ως υπάλληλος χώρου εστίασης. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στην Κρήτη, ενώ στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο, ενώ ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες. Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor – παρά το γεγονός ότι έμεινε μόλις για 3 εβδομάδες – ήταν το έπαθλο, το οποίο ήθελε για να υλοποιήσει το επιχειρηματικό του όνειρο.

Μπορεί να… έχασε στο Survivor, αλλά σίγουρα ο Γιώργος Ταβλαδάκης έχει κερδίσει στην αγάπη, καθώς πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η καλλονή σύντροφός του, Σπυριδούλα Ανδριώτη.

Οι δυο τους φαίνονται full in love ενώ ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει στον λογαριασμό του στο Instagram αρκετές κοινές φωτογραφίες με το κορίτσι του.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com