Νέα

Αγωνία για την Κάτια και τον Σάκη μετά τον μεγάλο σεισμό στην Ελασσόνα

Σημαντικές ζημιές έχει υποστεί το σπίτι του πατέρα της Κάτιας Ζυγούλη, στο χωριό Μεσοχώρι, όπου ήταν και το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού στην Ελασσόνα.

Ο Νίκος Ζυγούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί και στη συνέχεια μετακόμισε και έκανε οικογένεια στη Θεσσαλονίκη.

Το οίκημα, όπου και η ίδια περνούσε αρκετά καλοκαίρια της ζωής της, από τα οποία μάλιστα έχει όμορφες αναμνήσεις, φαίνεται ότι έχει σοβαρές ζημιές. Σίγουρα έχει πέσει τοίχος από ένα παλαιό κτίσμα μέσα στο οικόπεδο, ενώ ρωγμές έχουν υποστεί και οι τοίχοι και του νεότερου οικοδομήματος.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τους κατοίκους, η οικογένεια της Κ. Ζυγούλη δεν έχει καταφέρει να δώσει το «παρών». Η κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας και οι απαγορεύσεις κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη μετακίνηση του Ν. Ζυγούλη στο χωριό Μεσοχώρι Ελασσόνας.

Τόσο η ίδια η Κάτια όσο και ο Σάκης Ρουβάς συνομιλούν με τους κατοίκους του Μεσοχωρίου όσο και με την οικογένεια της ίδιας της Κάτιας για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις.

Αξίζει να πούμε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι έχει μείνει και ο ίδιος ο Σάκης, ειδικά την περίοδο, που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην Καρδίτσα για μια μονάδα βιοαερίου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com