Νέα

Πάνος Μουζουράκης: “Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία και μέχρι τα 23 δεν το είπα πουθενά”

Ο Πάνος Μουζουράκης έκατσε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τα όνειρά του, τον έρωτα… Έκανε όμως και μια αποκάλυψη για το συμβάν που τον στιγμάτισε στα 14 χρόνια του και είχε να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση…

Τα παιδικά του χρόνια: Γεννήθηκα στην Ελβετία, και ήρθαμε στην Ελλάδα, όταν ήμουν  8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την Ελλάδα στο μυαλό μας σαν τον παράδεισο.

Στην εκπομπή μίλησε η κυρία Ελένη η μαμά του Πάνου. “Ήταν ήσυχος, συνεσταλμένος και έτρωγε πολύ είπε η μαμά του. Συχνά λιποθυμούσε. Στην αρχή τρόμαξα αλλά τελικά ήταν από τα νεύρα του”. Η μητέρα του μάλιστα αποκάλυψε πως τον άκουσε κάποιος να τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και έτσι ξεκίνησαν όλα. “Εγώ του λέω να έχει επιτυχίες στη ζωή του και να μην καβαλήσει το καλάμι”! κατέληξε η μαμά του τραγουδιστή

Στα 14 ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε το μεγάλο μου αδελφό το Μανώλη και με πήρε υπο την προστασία του ο μεγάλος αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα. Για τον πατέρα μου έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο όταν έμαθα ότι αρρώστησε και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε είμαι πλήρης μπορώ να φύγω και μας είπε να προχωράμε μπροστά. Τη μέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι  ο μπαμπάς έφυγε και νιώθω από πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη και νομίζω ότι με χαϊδεύει  η Μαρία και εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου στέλνει ο μπαμπάς μου το σημάδι!

Για τις καταγγελίες για τα τελευταία γεγονότα με τις σεξουαλική παρενόχληση σε ανηλίκους : Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές.  Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Την πρώτη φορά που τραγούδησα σε μαγαζί, ανέβασα 40 πυρετό. Το 2001 ήρθα στην Αθήνα και με 300 ευρώ στο χέρι. Μόλις είχα γυρίσει από το στρατό και έχω να σας πω ότι υπήρχε και κει κακοποίηση. Στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τον τρόπο που τον πήρε ο υπεύθυνος στο Σταυρό του Νότου, μετά από πολύ προσπάθεια και επιμονή. Ο τραγουδιστής περιέγραψε πως τελικά τον άκουσε και παρ΄ότι είχε κλείσει το σχήμα τον πήρανε έστω και με λίγα χρήματα!

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com