Μουσική

Γιώργος Σαμπανης – Αν Ρωτήσει Κανεις Official Remix By Soumka

Ακούστε τώρα το επίσημο “Remix” του «Aν Ρωτήσει Κανείς», ένα δώρο του Γιώργου Σαμπάνη στον κόσμο που το έχει ήδη αγαπήσει!

Πριν ακόμη κυκλοφορήσει ως επίσημο single, το τραγούδι «Αν Ρωτήσει Κανείς» από το πλατινένιο άλμπουμ «Μόνο Εξ Επαφής» έχει κάνει εκατομμύρια αυθόρμητες προβολές στο YouTube, ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε ως το επόμενο single και μάλιστα ενισχυμένο με μία ανατρεπτική έκδοση (remix) υπογεγραμμένη από τον γνωστό παραγωγό Soumka.

Αυτό είναι το δώρο του καλλιτέχνη Γιώργου Σαμπάνη στον κόσμο που έκανε το άλμπουμ «Μόνο Εξ Επαφής» πλατινένιο, που ανέδειξε τα προηγούμενα single (Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ, Κανείς Δεν Ξέρει, Ποιον Αγαπάς, Άργησες Πολύ) σε μεγάλες επιτυχίες & που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή αυτό το τραγούδι στο YouTube!

Γραμμένο από τον συνθέτη των επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη σε συνεργασία όπως πάντα με την αστείρευτη σε έμπνευση στιχουργό, Ελεάνα Βραχάλη, το official remix «Αν Ρωτήσει Κανείς», ρυθμικό αλλά και εκρηκτικό, είναι το απόλυτο summer remix για τα ραδιόφωνα και τα clubs όλης της χώρας!

Ακούστε το εδώ:[wpdevart_youtube]8ACVkA4jsn4[/wpdevart_youtube]

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com