Νέα

Χάρης Βαρθακούρης για Good Job Nicky: Είναι ακριβοθώρητος, δεν έρχεται στην εκπομπή του αδελφού του

Στην εκπομπή “Σου Κου Family” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα του νέου videoclip του Good Job Nicky για το τραγούδι “Come Home”.
Τόσο η Αντελίνα όσο και ο Χάρης Βαρθακούρης, που είναι αδερφός του, μίλησαν για το ταλέντο και το χαρακτήρα του, ενώ η παρουσιάστρια δε δίστασε να συγχαρεί τη Σοφία Αλιμπέρτη για την ανατροφή του.

Αρχικά, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε: “Αυτό το μωρό που το γνώρισα 12 χρονών πώς έφτασε να κάνει όλα αυτά; Νικόλα είσαι τεράστιος. Είμαι περήφανη γι’ αυτό το παιδί, γιατί το έκανε όλο μόνος του.

Ο cool θείος των παιδιών μου. Αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη. Όχι μόνο για τον Νικόλα αλλά και για τον Μιχαήλ. Πολλά συγχαρητήρια για τα παιδιά που έχεις ανατρέψει. Μπράβο και στον πεθερούλη μου. Θέλω να ‘ρθει εδώ”.

 

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόσθεσε για τον αδερφό του: “Το Nicky προέκυψε από το Νικόλας και τι πιο έξυπνο από το να έχεις ένα όνομα συγκροτήματος ενώ είσαι μόνος. Αυτό που θέλω να πούμε είναι το πόσο καλή είναι η προφορά του στα αγγλικά.

Δεν πιστεύεις ότι είναι Έλληνας. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις για να μην πω η μόνη που Έλληνας τραγουδάει στα Αγγλικά και δεν ακούς ελληνική προφορά.

Είναι ακριβοθώρητος, δεν έρχεται στην εκπομπή του αδελφού του, θα τιμωρηθεί γι’ αυτό… Στην εταιρεία του έχουν χτίσει έναν πιτσιρικά που ενώ έχει 5 μήνες καριέρας, νομίζεις ότι είναι ένας pop star που υπάρχει χρόνια”.

Δείτε το βίντεο κλιπ του Good Job Nicky στο οποίο πρωταγωνιστεί ο νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com