Νέα

Σάκης Κατσούλης: Ξεκαθαρίζει στην Μαριαλένα γιατί μπήκε στο Survivor

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εντάσεις πρόκειται να παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό Survivor.

Μπορεί η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, να ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να μιλήσει στην πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο Survivor.

Συγκεκριμένα, της αποκάλυψε πως δεν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να της δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα που έκανε στην προσωπική της ζωή.

«Ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να έρθω στο Survivor, η μόνη μου ανησυχία ήταν το πώς θα είναι η συμβίωση μας εδώ και πως θα σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ούτε να δημιουργήσω ίντριγκες, ούτε πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή εκτός παιχνιδιού αλλά ούτε και στην διαβίωση στου στο νησί.

Καταλαβαίνω ότι είσαι εδώ πάρα πολύ καιρό είσαι από το πρώτο group που μπήκανε και έχεις τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία. Περάσαμε δύο χρόνια μαζί και είναι λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον καθέναν, ξέρω ότι έχεις προχωρήσει στην ζωή σου το σέβομαι και δεν είμαι εδώ να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε σε προσωπική συνέντευξη και ανέφερε:

«Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε στο παιχνίδι ούτε στην προσωπική μου ζωή γιατί ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Τον ρώτησα γιατί μπήκε στο παιχνίδι, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και κατάλαβα ότι όντως δεν θέλει να μου δημιουργήσει πρόβλημα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com