Νέα

Δημήτρης Λάλος: Οικογενειακή εξόρμηση με την σύζυγό του και την κόρη του

Ο «Μαθιός» από τον «Σασμό» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με τους φαν της σειράς να ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

O Δημήτρης Λάλος με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα έκανε μια οικογενειακή εξόρμηση στην ύπαιθρο.

Ο γνωστός ηθοποιός φωτογράφισε την σύζυγό του, Ελενα Μαυρίδου, να έχει αγκαλιά την κόρη τους, Νικολέττα.

Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε το ασπρόμαυρο οικογενειακό κλικ στα Instagram Stories του και στη συνέχεια η Ελενα Μαυρίδου την δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε εδώ:

H κόρη τους, Νικολέττα, γεννήθηκε το 2017 ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού.

O Δημήτρης Λάλος έχει μιλήσει για την σύζυγό του σε συνέντευξή του στη BOVARY: «Με την Έλενα είμαστε μαζί επτά χρόνια -η κόρη μας γεννήθηκε το 2017. Μεταξύ μας υπήρξε κι ένας σεβασμός κι ένας θαυμασμός ενώ ταυτόχρονα χτίζαμε και μια πιο στέρεη σχέση, ώστε να πούμε κάποια στιγμή ότι θα κάνουμε παιδί. Ήταν απόφαση, δεν έτυχε…

Δύο καλλιτέχνες στο ίδιο σπίτι; Αρχικά έχουμε ο καθένας το θέατρό του. Φαντάζομαι ότι η Νικολέττα νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα θέατρο, ότι είναι πολύ φυσιολογικό. Και το λέω γιατί θυμάμαι μια φίλη μου στο Βερολίνο που μου έλεγε ότι όταν ήταν μικρή νόμιζε ότι όλες οι πόλεις έχουν τείχος.

Είναι ευτύχημα, θα έλεγα, που έχουμε ο καθένας την δική του δουλειά, το δικό του στίγμα, και δεν ανακατευόμαστε, γιατί έτσι προστατεύουμε την προσωπική μας σχέση, τον προσωπικό μας χώρο. Βέβαια σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε και κάτι μαζί, αλλά θέλει προσοχή».

bovary.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com