Νέα

Πέτρος Ίμβριος: Πατέρας για τρίτη φορά – Η τρυφερή ΦΩΤΟ με το νεογέννητο

Με μια τρυφερή φωτογραφία γνωστοποίησε τον ερχομό του τρίτου παιδιού του στη ζωή ο Πέτρος Ίμβριος, η σύντροφος του οποίου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ίδιος ο τραγουδιστής ανέβασε στο προφίλ του στο instagram μία φωτογραφία και καλωσόριζε στη ζωή του τον “μικρό του έρωτα”

“Μικρέ μου έρωτα σ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας !! Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει! Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη ! Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα!” έγραψε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ίμβριος στην ανάρτησή του και συνέχισε:

“Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας… Να ‘χεις σωματική και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια !!! Σ αγαπώ μικρέ μου! Καλωσόρισες στη ζωή μας!”.

enikos.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com