Νέα

Έλλη Κοκκίνου: «Μεγάλος καλλιτέχνης είχε ζητήσει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο»

Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Love it. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έχει βιώσει από συνάδελφο και μεγάλο καλλιτέχνη, όταν της χαμήλωνε το μικρόφωνο για να μην ακούγεται.

«Τα κλειστά μικρόφωνα και οι τρικλοποδιές υπήρχαν. Δεν είναι το ίδιο όμως με τη σωματική ή τη λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν και μένα και μάλιστα, το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι. Στενοχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου “εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις;” ή “εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;”.

Ένιωθα ότι μου κόβουν τα φτερά. Δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως βία ή ως κακοποίηση, ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com