Νέα

Σακίρα: Μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία – Ανησυχία για την υγεία της Κολομβιανής σούπερ σταρ

Η Σακίρα φέρεται να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, όπως είπαν δύο δημοσιογράφοι στο podcast Mamarazzis για την Κολομβιανή σούπερ σταρ.

Οι Laura Fa και Lorena Vazquez είπαν στο εν λόγω podcast ότι η Σακίρα πιθανόν να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εξέφρασαν στον αέρα την ανησυχία τους για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες και από παπαράτσι που τη δείχνουν μόνη της έξω από νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

«Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη» είπαν χαρακτηριστικά οι δύο δημοσιογράφοι στο podcast Mamarazzis.

Αρχικά, θεωρείτο ότι η Σακίρα επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο λόγω του πατέρα της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, που έπεσε και χτύπησε άσχημα πρόσφατα, όμως διαψεύστηκε γρήγορα και φαίνεται ότι ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τη Σακίρα.

«Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη» είπαν οι δημοσιογράφοι στο podcast. «Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε».

Όμως, η ίδια η Σακίρα δεν έχει σχολιάσει κάτι για τις φήμες. Είναι γνωστό ότι έχει δικαστικά μπλεξίματα, επειδή κατηγορείται για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ παράλληλα προώθησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Monotonía», που πολλοί υπέθεσαν ότι αφορά εμμέσως πλην σαφώς τον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Σακίρα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι το 2012 έπασχε από τοξοπλάσμωση, όσο ήταν έγκυος στον Μίλαν, το πρώτο της παιδί. Είχε υποβληθεί σε ειδική φροντίδα και τις δύο φορές που ήταν έγκυος.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com