Νέα

Πριν και μετά: Οι πλαστικές των 12.000 λιρών που μεταμόρφωσαν τη Μελάνια

Το πρόσωπό της έχει αλλάξει εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια.

Ανεξάρτητα από το στυλ και την αύρα που αποπνέει, η Μελάνια Τραμπ είναι μια αναμφισβήτητα εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια γεννήθηκε στη Σλοβενία και είχε όνειρο να γίνει μοντέλο- κάτι που μεγαλώνοντας έκανε πράξη.

Ακόμα και στις πρώτες φωτογραφίες της, διακρίνεται η άνεσή της στο φακό, η σωστή στάση του σώματος και τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά της. Φυσικά, η φυσιογνωμία της άλλαξε μεγαλώνοντας, αλλά ειδικά την περίοδο πριν και μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, η απόσταση από εκείνες τις πρώτες φωτογραφίες της πολλαπλασιάστηκε

Όπως υποστηρίζει ο διευθυντής κέντρου πλαστικής χειρουργικής Dev Patel, οι επεμβάσεις της Μελάνια για τη μεταμόρφωσή της σε Πρώτη Κυρία είναι πιθανό να κοστίζουν περίπου 12.000 λίρες. Ο ίδιος σχολίασε ότι σε αρκετές ομιλίες της, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι το πρόσωπό της δεν κινείται φυσικά, όπως τα χείλη της- στοιχείο που προδίδει ότι έχει κάνει μπότοξ.

 Ο Patel συμφωνεί με άλλους πλαστικούς, οι οποίοι υπστηρίζουν ότι η Μελάνια έχει «πειράξει» τη μύτη της, τονίζοντας μάλιστα ότι η μύτη ήταν το κεντρικό σημείο αλλαγής και οι υπόλοιπες μικοεπεμβάσεις πρέπει να έγιναν ως συμπληρωματικές αυτής. Συγκεκριμένα, η μύτη της φαίνεται πιο λεπτή και η άκρη της πιο σμιλεμένη, ενώ παράλληλα το άνω χείλος της φαίνεται πιο γεμάτο σε σχέση με τις παλιές της φωτογραφίες.

Περαιτέρω διαφορές εντοπίζονται στο μέτωπό της, που φαίνεται πιο στρογγυλό, το πηγούνι της αλλά και τη λάμψη στην επιδερμίδα της που σίγουρα επιτεύχθηκε μέσω χημικών καθαρισμών και ειδικών προϊόντων υψηλού κόστους.

Δες περισσότερα στο βίντεο. 

https://www.youtube.com/watch?v=bkIJTh0WbeA

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com