Site icon Party 97.1

Αγγελική Ηλιάδη: Η πληρωμένη απάντησή της σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια από τις πιο σέξι και γοητευτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες! Μανούλα δυο παιδιών η Αγγελική περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους δυο γιους της Μπάμπη και Βασίλη.

Χθες ωστόσο ήταν η μέρα της που την αφιέρωσε στην ομορφιά της!  Όπως οι περισσότερες κυρίες, η Αγγελική κάνει κάποιες θεραπείες στο δέρμα της και δεν το κρύβει! Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το γιατρό της και έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Η Αγγελική δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιατρό αλλά δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια. Aνάμεσα σε αυτά ήταν και μιας κυρίας που έκανε λόγο για παραμόρφωση.

Η Αγγελική ψύχραιμη απάντησε αφοπλιστικά στη κυρία αυτή και με ευγένεια γράφοντας: Ε τοτε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!😘καλό σου βραδάκι!

Η ανάρτηση που προκάλεσε την πληθώρα των αρνητικών σχολίων

 


Ενδεικτικά είναι μερικά από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων

 

 

Aνάμεσα στο πλήθος των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε ήταν και αυτό μιας γυναίκας που έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε με ευγένεια γράφοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!Καλό σου βραδάκι».

 

tlife.gr

Exit mobile version