Νέα

The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε το πιο επεισοδιακό steal

Στην πιο ενδιαφέρουσα φάση μπήκε το «The Voice» την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με τα battles να δίνουν έναν αέρα ανταγωνισμού στο σόου του ΣΚΑΪ. Οι coaches έχουν στην ομάδα τους από 12 ταλέντα τα οποία αναμετρήθηκαν σε δυάδες. Ο κάθε coach οργάνωσε τους παίκτες του σε 6 ζευγάρια. Το κάθε ζευγάρι ερμηνεύει το τραγούδι που του ανατίθεται σε ντουέτο στην πιο μελωδική μονομαχία. Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο θα περάσει στην επόμενη φάση εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά steal στο «The Voice» έκανε ο Πάνος Μουζουράκης μετά το ντουέτο του Javier Silva Escola και της Νικολέτας Ρουμελιωτής στο κομμάτι «Fragile/Fragilidad». Η Νικολέτα δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον αντίπαλό της στη μονομαχία της βραδιάς και ενώ ο Γιώργος Λιανός τής έδειξε το δρόμο προς την έξοδο ο Πάνος Μουζουράκης ξαφνικά πάτησε το steal.

Νικολέτα Ρουμελιώτη
Νικολέτα Ρουμελιώτη

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν πίστευε στα αυτιά της, και ο Σάκης Ρουβάς «έκανε πάρτι» που η νεαρή διαγωνιζόμενη θα μείνει στο παιχνίδι, καθώς δεν ήθελε να αποχωριστεί κανέναν από τους δύο παίκτες. Μουζουράκης και Ρουβάς σηκώθηκαν χορεύοντας για να «ξεπροβοδίσουν» τη Νικολέτα, η οποία ήρθε λίγο πιο κοντά στο όνειρο που – όπως είπε – είχε από παιδί.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com