Νέα

Αντώνης Ρέμος: Υποδέχεται τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Michael Bolton στο Ηρώδειο

Μία σπουδαία μουσική συνάντηση, μία κορυφαία στιγμή, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες, θα είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, « Κάτω από την Ακρόπολη» , στο Ηρώδειο, εκεί όπου ο Αντώνης Ρέμος θα υποδεχθεί τον Michael Bolton.

Ο καταξιωμένος Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στη σκηνή του αρχαίου Ρωμαϊκού Ωδείου με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό τραγουδιστή σε μία μοναδική συναυλία αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η γλώσσα της μουσικής δεν έχει σύνορα και γράφει με τις νότες σπουδαία ιστορία.

Ο Michael Bolton με την βαθιά αισθαντική φωνή του, τις διαχρονικές του επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο για να δημιουργήσουν μαζί μία ανεπανάληπτη μουσική συνάντηση.

Ο Αμερικανός πολυβραβευμένος τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Grammy, κι έχει πουλήσει, παγκοσμίως, περισσότερα από 75 εκατομμύρια δίσκους συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Ο Michael Bolton αν και αρχικά, όταν πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τη hard rock και τη heavy metal τόσο στα πρώτα σόλο άλμπουμ του όσο και σε αυτά που ηχογράφησε ως frontman του συγκροτήματος Blackjack, έγινε ευρέως γνωστός και λατρεύτηκε για τις ποπ-ροκ μπαλάντες του που έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στα παγκόσμια playlist, επισημαίνει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι: Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan, Ray Charles, Zucchero κ.ά.

Ο Αντώνης Ρέμος, σπάνιος καλλιτέχνης, ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, καθώς σε όλες τις περιοδείες του, ανά τον κόσμο, οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι Gipsy Kings, ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton για να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό, με φόντο το πιο τέλειο σκηνικό, αυτό του Ηρώδειου. Ο ίδιος έχει επιλέξει ένα ρεπερτόριο από μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που έχει ήδη συνεργαστεί στην μέχρι σήμερα καριέρα του.

Αντώνης Ρέμος- Michael Bolton, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο σε μία μοναδική συναυλία παραγωγή της Galaxias Live. Ώρα έναρξης: 21.00

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com