Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποκάλυψη για τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, με αφορμή το νέο του τραγούδι «Από το 1 ως το 100».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι, την εμπειρία του δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», ενώ αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την περίοδο την οποία υπήρξε ζευγάρι με την παρουσιάστρια του ANT1.

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, επεσήμανε: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθαρίζει: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».Ενώ ανέφερε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com