Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ιωάννα Μαλέσκου: Όλη η αλήθεια για όσα ακούγονται για τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση ότι ίσως να συμβαίνει κάτι μεταξύ του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ιωάννας Μαλέσκου. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή στη “Φωλιά των Κούκου” με πληροφορίες από την Instagram persona Soula Glamorous η οποία αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής και η όμορφη παρουσιάστρια έκαναν follow  ο ένας τον άλλο στο instagram. Μια κοινή εμφάνιση στην εκπομπή και το follow ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους! Τελικά το ρομάντζο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν φαίνεται να ισχύει και είναι μόνο φίλοι στο instagram!

Kαι μπορεί όπως είπε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στους Κούκου – ο οποίος ήταν κι αυτός καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου συναντήθηκαν ο Κωνσταντίνος με την Ιωάννα – να είπε ότι  και οι δυο είναι όμορφοι και ταιριαστοί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους αυτή τη στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ γνωρίστηκαν στο γύρισμα της Πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, εκτιμούν ο ένας τον άλλο,  αλλά η “σχέση” τους έφτασε μέχρι το follow που έκανε ο ένας στον άλλο στο instagram. Δεν υπήρξε κάποια συνέχεια και μάλιστα δεν έχει ο ένας το τηλέφωνο του άλλου αφού δεν αντάλλαξαν νούμερα.

tlife.gr

 

Ετικέτες
Show More

Related Articles

Back to top button
Close