Μουσική

Τετραπλός θρίαμβος: Ο Πάνος Κιάμος κατακτά συγχρόνως 4 κορυφές

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατακτά ταυτόχρονα τέσσερις κορυφές, σε μία εκκωφαντική απόδειξη πως διανύει αναμφισβήτητα μία από τις πιο παραγωγικές και γόνιμες περιόδους στην επιτυχημένη καριέρα του, η οποία έχει συμπληρώσει αισίως μία εικοσαετία στην ελληνική δισκογραφία.

Η εβδομάδα ξεκίνησε ιδανικά για τον Πάνο Κιάμο, δίνοντας το στίγμα των σαρωτικών επιτυχιών που θα επακολουθούσαν τις επόμενες ημέρες.

Το νέο άλμπουμ τραγουδιστή που φέρει ως γενικό τίτλο το όνομά του, έγινε πραγματικότητα στις αρχές Μαρτίου από την Cobalt Music.

Ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια – θησαυρούς, επιλεγμένα ένα προς ένα προσωπικά από τον Πάνο Κιάμο, τα οποία παρουσιάζουν τις δύο όψεις του: Τον «Κιάμο» που τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια και τον «Πάνο» που ερμηνεύει συγκλονιστικά τραγούδια που αγγίζουν καρδιές.

Η διττή προσωπικότητα του καλλιτέχνη αποτυπώνεται χαρακτηριστικά και στο διπλό εξώφυλλο του δίσκου.

Μετά από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας, η νέα δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου κυριάρχησε στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart και αυτή ήταν αρχή μίας σειράς αλλεπάλληλων πρωτιών.

Ο «Χαρταετός», η τελευταία επιτυχία του Πάνου Κιάμου που έχει αγαπηθεί, κάνει τη μεγάλη ανατροπή και αναρριχάται στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart για πρώτη φορά, εκτοπίζοντας μετά από έντεκα εβδομάδες τα «Ψέματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο «Χαρταετός» είναι άλλη μία δυνατή πρόταση, από εκείνες που εκτοξεύει ο Πάνος Κιάμος με την εκρηκτική ερμηνεία του. Ο υπερταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης και η εξαιρετική Ελένη Γιαννατσούλια δίνουν ξανά μουσική και στίχους στην ατόφια φωνή του Πάνου Κιάμου, επεκτείνοντας μία ασυναγώνιστη συνεργασία που έχει καρποφορήσει επιτυχίες – σταθμούς.

Στο νέο δίσκο του, ο Πάνος Κιάμος μεταφέρει στα ελληνικά την επιτυχία «Mi Gna» του Maître GIMS με τον Super Sako για να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές. Η διασκευή παίρνει τον τίτλο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» και συμμετέχει κανονικά ο Super Sako, αλλά και ο Έλληνας ράπερ Bo.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» ενθουσίασε το κοινό από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε και αναντίρρητα έχει ήδη χριστεί από μόνο του ως η επόμενη τεράστια επιτυχία του Πάνου Κιάμου. Το τραγούδι επικρατεί θριαμβευτικά στο Νο1 του Digital Singles Charts από την IFPI για το τοπικό ρεπερτόριο και στο ελληνικό iΤunes.

Επιπλέον έχει ξεπεράσει αθροιστικά τις 6,7 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube μέσα ένα μήνα κυκλοφορίας, καταγράφοντας μία ξέφρενη πορεία που είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

Πηγή: hit-channel.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com