Νέα

Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα επέστρεψαν και έφτιαξαν ημερολόγιο μαζί με σέξι αγρότισσες

Οι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων «ξαναχτυπούν» και επανέρχονται με ένα νέο, πιο «εκρηκτικό» ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Στη νέα σύλληψη για το έτος 2021, φιλοξενούνται και τα κορίτσια του χωριού στο νέο αγροτικό ημερολόγιο, πλαισιώνοντας τα αγόρια. Ποζάρουν και φωτογραφίζονται στις καθημερινές δουλειές στα χωράφια, με διαφορετικές λήψεις και χρώματα ανάλογα την εποχή.

Έτσι, εμφανίζονται ταΐζοντας τα ζώα στον στάβλο και στην ύπαιθρο, αρμέγοντας παραδοσιακά με τα χέρια αλλά και σύγχρονα με αρμεκτήριο, σκαλίζοντας τα βαμβάκια και τραβώντας τα λάστιχα για το πότισμα, φορτώνοντας μπάλες με άχυρο για τα ζώα, μαζεύοντας τις ρώγες από το αμπέλια, τα καρύδια από τα δέντρα ή σπέρνοντας ξανά τη γη για τη νέα καλλιεργητική χρονιά.

Στο τιμόνι της ιδέας και της επιμέλειας του νέου εγχειρήματος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος αναφέρει ότι: «Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν από την σελίδα του συλλόγου στο Facebook με την ονομασία: Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς.

agrotes-agrotisses-farsala-imerologio7
agrotes-agrotisses-farsala-imerologio8
agrotes-agrotisses-farsala-imerologio9

 

agrotes-agrotisses-farsala-imerologio
agrotes-agrotisses-farsala-imerologio1
agrotes-agrotisses-farsala-imerologio2

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com