Νέα

Ιουλία Καλλιμάνη: Απαντά για το περιστατικό στην πίστα – «Φοβήθηκα, δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες»

Η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε και για το πρόσφατο επίμαχο περιστατικό με τα λουλούδια που της έριξαν στο πρόσωπο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

«Αυτό συμβαίνει καθημερινά σε εμάς. Καμία άτυχη στιγμή, όλα καλά, δεν συνέβη κάτι. Φοβήθηκα. Εγώ κρατάω ότι πάντα στο τέλος της βραδιάς περνάμε καλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες», σχολιάζει η Ιουλία Καλλιμάνη για το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Πού να το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου όλο αυτό που μου συμβαίνει; Ευγνωμονώ τον Θεό καθημερινά, κλείνω 16 χρόνια φέτος στο τραγούδι», εξομολογείται αμέσως μετά η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Κατάλαβα ότι ηρεμεί η ψυχή σου και αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου μόνο όταν ταπεινώνεσαι και λες: να έχουν όλοι. Και όχι να εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Εμένα όταν ηρέμησε η ψυχή μου, μού ήρθαν όλα», παραδέχεται η Ιουλία Καλλιμάνη.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com