Νέα

Χρήστος Δάντης: «Έχω δεχτεί bullying για τη σχέση μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού.

«Έχω κουραστεί οι συνεντεύξεις μου να βασίζονται σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο ερωτήσεων. Καλύτερο είναι να γνωρίζει κάποιος τον άλλο από τη δουλειά του παρά από τις κινήσεις του στην προσωπική του ζωή. Αυτό είναι που με κρατάει μακριά από τις συνεντεύξεις. Ως ένα βαθμό αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική μου ζωή…

Όταν είσαι παρορμητικός, ειλικρινής και αληθινός δεν είναι εύκολο να διαχειριστής το κομμάτι της έκθεσης. Εγώ είμαι τσακωμένος με το ψέμα. Θα κρατηθώ, σε κάποιο σημείο θα απαντήσω αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Πάντα μετά από συνέντευξή μου θα πάρω τηλέφωνο, ακόμα και ένα λάθος “και” μπορεί να με ενοχλήσει, μπορεί να με στοιχειώσει και να μην κοιμηθώ το βράδυ. Τα πάντα σχολιάζονται άσχημα.

Ζούμε σε μια εποχή που ο άλλος περιμένει στο απέναντι μπαλκόνι να σε κατηγορήσει για οτιδήποτε μπορεί να θεωρήσει ότι το κάνει καλύτερα εκείνος. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε λίγο, ειδικά αυτή την εποχή» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης για την επιλογή του να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στην τραπ μουσική αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο κριτή σε κάποιο talent show. «Η τραπ είναι λίγο μονότονη για μένα γιατί δεν περιέχει ενδιαφέρουσες μελωδίες. Όμως, έχει ενδιαφέρον ο ήχος και κάποιες φορές και ο στίχος. Όταν ήμουν 17-18 χρονών ακούγαμε συγκλονιστικά αφοριστικούς στίχους που εκ των υστέρων αποδείχθηκαν ιστορικοί. Άνετα θα συνεργαζόμουν με έναν τράπερ.

Είχα μια πρόταση φέτος να είμαι στην κριτική επιτροπή ενός talent show όμως δε μπορούσα να ανταποκριθώ γιατί έχω τα live σε Αμερική και την Αυστραλία. Δεν έχω δεχτεί όμως τόσες πολλές προτάσεις για την τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν έχω τα τηλεοπτικά standards που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που εμφανίζονται στην τηλεόραση» είπε.

Ακόμη, ο Χρήστος Δάντης μίλησε και για τα λάθη που έχει κάνει αλλά και για το πως κατάφερε να μείνει προσγειωμένος όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία.

«Το να ψωνιστείς είναι κάτι που σου συμβαίνει στην αρχή, όταν είσαι πιο νέος και μέσα σε ελάχιστο χρόνο γίνεσαι αναγνωρίσιμος σε όλη την Ελλάδα. Εκεί είναι λογικό να ψωνιστείς. Η παιδεία μου με βοήθησε να μην ψωνιστώ.. Βεβαίως και έχω νιώσει αδικία αλλά, πιο πολύ απ’ ότι αδίκησα εγώ τον εαυτό μου, δε με αδίκησε κανείς. Είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθούν να μένουν ταπεινοί… Είμαι παιδί του καφενείου, δε μπορώ να συμπεριφέρομαι σαν να είμαι στο Χόλιγουντ κι αυτό είναι κακό στη δουλειά μας. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι στο Χόλιγουντ.

Η επιτυχία μας στη ζωή, δεν είναι μόνο η επιτυχίες μας, είναι και τα λάθη μας. Τα λάθη μου με στοίχειωναν στα πλαίσια του θεμιτού όμως. Δε μπορούμε να μένουμε προσκολλημένοι στα λάθη του παρελθόντος γιατί έτσι δε θα πάμε ποτέ μπροστά… Θύμωνα περισσότερο με τον εαυτό μου» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Δάντης μίλησε και για τα παιδιά του λέγοντας: «Το μεγαλύτερο άγχος που έχω για τα παιδιά μου είναι η υγεία τους. Δε με απασχολεί τίποτα άλλο, ούτε το σχολείο. Ο κάθε άνθρωπος βρίσκει τον δρόμο του. Μπορεί να είναι λάθος αλλά με ενδιαφέρει αποκλειστικά η υγεία τους, η ψυχική και σωματική τους υγεία. Πιστεύω ότι και τα τρία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο μου στη μουσική. Απλά, ο μεγάλος μου γιος έχει προχωρήσει ήδη και είναι στην Αμερική και κάνει τη μουσική του»

«Είναι φανερό ότι λείπουν ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Έχω δουλέψει και με τους δυο… Είναι δυο άνθρωποι που μουσικά τους σέβομαι και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Με τον Νότη Σφακιανάκη έχω να μιλήσω 3-4 χρόνια, δε γνωρίζω αν θα γυρίσει» είπε ακόμα.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, ο Χρήστος Δάντης είπε, «Η Ασημίνα δε με αφήνει να ηρεμήσω. Η καθημερινότητά μας είναι λίγο πολύ όπως τη βλέπετε στο TikTok… Έχει τελειώσει η ιστορία με την παραγωγή του Survivor και την Ασημίνα, πλέον έχουν αποκατασταθεί όλα… Ήταν φυσικό να εκφράσω δημόσια τη στήριξή μου στην Ασημίνα, αναμείχθηκε και το όνομά μου… Αν μου έλεγε ότι θέλει να ξαναπάει στο Survivor, είναι δικό της θέμα. Έχει να κάνει και με την εργασία της.

Ο γάμος δε μου έχει πάει καλά. Είναι κάτι που το έχω κάνει πολλές φορές. Κάτι αλλάζει, που δε το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Μπορεί να φταίω εγώ. Συνήθως φταίνε και οι δυο. Το χαρτί το άτιμο και μόνο, αλλάζει τη νοοτροπία. Αυτή η υπογραφή αλλάζει και τη νοοτροπία ξαφνικά… Χαίρομαι που σιγά σιγά καταλύονται αυτά και γινόμαστε λίγο πιο πολιτισμένοι.

Με τη Λίτσα Γιαγκούση είμαστε πάρα πολύ φίλοι και με τον άντρα της το ίδιο. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που χωρίσαμε, δεν έχουμε λόγο να μην είμαστε καλά. Με την Ασημίνα έχουμε και δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου, δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει. Για τη σχέση με την Ασημίνα έχω δεχτεί πολύ bullying…»

Βέβαια από τη συνέντευξη του Χρήστου Δάντη δεν έλειψε και η αναφορά στη Μαίρη Αυγερινοπούλου καθώς είναι ο άνθρωπος που τον έβγαλε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com