Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για την μητρότητα – «Δύο χρόνια προσπαθούσα να κάνω παιδί»

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Νατάσσα Μποφίλιου είναι οι πρώτες καλεσμένες στο podcast του Fipster στο Youtube. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και το άγχος που τη διακατείχε λόγω της ηλικίας της.

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος.

Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί.

Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές. Έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα “όπα είναι 33, οπ είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;”. Όταν έκανα το παιδί μου σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό και σαν να άλλαξαν όλα. Μία ανακούφιση ότι έκανα παιδί! Μια ανάγκη για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος ότι περνάνε τα χρόνια», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Δες το απόσπασμα μετά το 5:00:

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com