Νέα

Η εταιρεία Μασούτης καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στα καταστήματα και τις αποθήκες

Η εταιρεία Μασούτης ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην καταβολή του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους εργαζόμενους που έδωσαν από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη στα καταστήματα και τις αποθήκες.

 

Αυτή η εξτρά παροχή συνιστά την έμπρακτη αναγνώριση και ουσιαστική ανταπόδοση της υπερπροσπάθειας που έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται από τους ανθρώπους της εταιρείας.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης σε προσωπικό του μήνυμα προς τους εργαζόμενους τόνισε: «Στις αρχές της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, σας είχα ζητήσει να συμβάλετε με όλες σας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε μαζί ως ομάδα τόσο τους καταναλωτές μας όσο και την εταιρεία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε. Σηκώνουμε με επιτυχία το τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας.  

Όλοι μας στη μεγάλη οικογένεια Μασούτης δώσαμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Γι’ αυτό και, όπως είχα προσωπικά δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή που ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια τον περασμένο Μάρτιο, θα αποδοθεί το 30% των καθαρών κερδών του 2020 στους εργαζόμενους που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, στα καταστήματα και τις αποθήκες, ως μία έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειάς σας».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com